Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Pysselkväll med brudarna

 

 

Inlägget innehåller reklam från Hemtex

Något vi har som tradition och som vi alltid gjort mycket är att pyssla! Vi julpysslar alltid tillsammans dom närmsta i släkten, varje år. Samma med att ha pyssel-/tjejkvällar! Så mysigt! Idag var det dags igen och det är så klart alltid samma gäng, jag, tjejerna, syrran, mamma och moster. Vi åt lite god mat, snackade lite skit, fikade, pysslade och dansade och sjöng! Speciellt till gamla låtar?

Moster började tidigt i år och startade med att göra julkort, syrran ritade, mamma gjorde små lerfigurer som sen ska målas och som tjejerna kommer få till sitt kommande kök, och jag gjorde ett slott!? Mitt pyssel startade med folie, pantflaskor och en limpistol. Sen kläddes det i lera och nu ska det torka innan det ska målas och stoppas i lampor! Slutresultatet kommer givetvis senare? Önskar jag var smart nog att ta kort på skapelsen från början och sen flera genom proceduren tills den blev klar men ni får se när den var halvklar!??

Tjejerna somnade som vanligt strax efter 18 och resterande brudar drog hem vid 22. Nu ligger jag själv i sängen och ska sova. Imorgon blir det marknad, den enda marknaden jag någonsin åker på. Och nu ska jag försöka sova bort halsontet och förkylningen! Sov gott mina fina❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *