10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Hälsningar från sjukstugan

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Hej mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk dag och att ni fått lite sol på er! Här hemma har vi haft sjukstuga sedan i måndags, inget major men tjejerna är så enormt gnälliga just nu. Det blir mycket mys hemma för tillfället och nu är även jag dålig. Hade lite ont i halsen igår men idag är det olidligt! Lite småsnorig på det också så huvudet har vart så galet tjockt hela dagen så jag har inte orkat nånting!? Fy för detta! Jag är inte sån som emlar mig över lite halsont eller en förkylning, jag ser det inte ens som att vara sjuk, men när det trycker mot tinningarna för man är så tjock i huvudet av förkylningen så vill man bara gräva ner sig!

Tjejerna är som sagt galet mammiga och jag kan inte ens sitta en meter ifrån utan dom ska sitta PÅ mig! Imorse gosade vi ner oss i soffan framför Barnkanalen och åt frukost där, såå mysigt! Mina små trollungar❤ Nu får ni blir friska så jag får tillbaka mina glada, tokiga, busiga, goa flickor?

Vi tog oss iallafall ut idag och åkte sedan och handlade med brorsan. Blev en halv storhandling då vi inte hade något hemma i princip. Så skönt att fylla på förrådet igen!

Mamma kom förbi efter jobbet en snabbis och gosade med flickorna så jag hann laga kvällsmat i lugn och ro. Matfantasin är ju dock som bortblåst! Den kommer väl tillbaka hoppas jag? Fia har krånglat hela kvällen men sover nu äntligen och jag har precis krupit ner i sängen! Nu blir det sova och jag hoppas huvudet känns bättre imorgon och att vi får sova lite inatt! Sov gott mina fina❤

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *