10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Jag klarar mig inte!

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

I eftermiddags kom hela familjen hit förutom brorsan som var hos en kompis. Pappa skulle fixa klart tjejernas säng och syrran fick agera barnvakt medan jag och mamma sprang i tvättstugan hela kvällen? För er som inte visste så är vår tvättmaskin sönder och jag klarar mig verkligen inte utan den!! Det GÅR INTE! Nu ligger jag iallfall i fas med tvättandet igen men så måste jag bädda rent i min säng nu också? Snart får jag hem en ny iallafall, vi måste bara få bort den som står här redan!

Tjejernas säng blev precis som jag ville men nu ska det dit tyg bara och sen även målas på lite mer för att få det extra snyggt! Såå glad över detta och tjejerna älskade det!❤

Idag var det premiär för Bonde söker fru och vi satt givetvis bänkade! Jag hos mig och mamma och syrran hos dom! För ett år sedan låg jag på neo och kollade medan tjejerna sov? Nu är det dock sovdags med förhoppningen att jag kanske får sova liiiite inatt! Sov gott fina?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *