Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Det sjukaste jag vart med om!

 

 

Inlägget innehåller reklam från NordicFeel

Jag kunde väl anta att främmande människor skulle komma fram och prata när tjejerna föddes och man var ute bland folk, men allvarligt talat, det här är sjukt!

Jag blir  a l l t i d  stannad när vi är ute och det ska alltid pratas vilket jag bara tycker är roligt! Jag får ju stolt visa upp dom finaste på denna jord och det vill väl vilken förälder som helst. Däremot är det väldigt ofta människor frågar om dom får ta kort på tjejerna och det hade jag väl aldrig trott innan jag fick barn! Varför vill man ta kort på någon annans barn?? Jag vet att tjejerna är såå söta och pratar man om det med andra får man ofta svaret att det är för att det är tvillingar, och svaret är nej, folk kommer fram ändå och vill ta kort!

Det absolut sjukaste var dock när jag och Evelina var på Erikslund med tjejerna och en äldre man filmar tjejerna med videokameran!? Han såg oss utanför en butik och jag tycke han stirrade liiiite för mycket, vi gick in i en annan butik och då kommer människan med videokameran i högsta hugg och går fram till tjejerna, böjer sig fram för att sedan försöka smita därifrån! Jag blev så klart galen och han fick inte gå förrän jag sett att den var borttagen, trots att han försökte lura mig att den var borta?

En annan sak är att folk ska TA på dom! Vilket jag hatar! Jag vill inte ha okända människors händer i mina tjejers ansikten! Förstår man inte det själv?? För några dagar sen var vi återigen på erikslund för att kolla på en jacka åt mig och då dyker en kvinna ner i vagnen och börjar ta på Saga i ansiktet, varpå hon får en redig utskällning och jag har aldrig sett någon så chockad!

Vart är folkvettet? Jag skulle aldrig filma, ta kort eller dyka ner i vagnen till någon annans barn! Är det bara jag som tänker så här och tycker det här är sjukt? Jag kan ärligt inte gå ut med tjejerna utan att något av dessa händer! DAGLIGEN!

 

En kommentar

  • Ann Segerblad

    Usch vad jobbigt. Jag tror att många tycker att det är så häftigt med tvillingar men lite förnuft borde väl alla ha. Lika lite som man vill att vem som helst lägger sina händer på ens gravidmage, lika lite vill man att främlingar rör ens barn. När min dotter var nyfödd var hon väldigt liten och infektionskänslig. Jag glömmer aldrig min reaktion när en kvinna av misstag råkade knuffa till vagnen…. det var då jag förstod hur farliga djur med ungar kan vara! Stå på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *