Blandat,  Mammarollen

Bry sig om en själv

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Hur noga är ni med att ta hand om er själva? Eller snarare; hur ofta får ni tid till det? Här blir det väääldigt sällan för min del. Jag har inte målat naglarna på över ett år och förr målade jag dom jämt! Jag sminkar mig aldrig förutom vid större tillfällen om inte lite mascara bara! Smågrejer egentligen men ja, det gör ju mycket ändå. Nu har jag ju faktiskt skaffat gymkort vilket känns enormt skönt då det är lite tid för mig själv, släppa alla tankar och bara vara i nuet. Idag gjorde jag något jag inte gjort på evigheter, jag klippte mig!? Kort dessutom! Jag har aldrig trivts i kort hår men älskar mitt nu! Så skönt att bli av med allt slitet!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *