10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Vardag

And so it begins..

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Ja, nu är det höst och sjukdomstiderna är igång. Fia har blivit förkyld och snorar konstant. Hon har även börjat ta sig för öronen och skriker när man rör dom, så jag bokade tid til vårdcentralen. Vi fick tid 30 minuter senare så vi släppte av syrran hos frisören och åkte till VC.

Hon hade inte öroninflammation som jag trodde, då hon var precis som när Saga hade det. Vilket så klart är bra för man vill ju inte att dom ska vara sjuka, men på ett sätt hade det vart bra om det var det då hon hade fått medicin och blivit bra. Nu kan jag inte göra något för att hjälpa henne och jag är beredd på ytterligare en dålig natt där vi får sova sittandes. Älskade hjärtat❤ Man känner sig så hjälplös!

När vi var klara på VC åkte vi till frisören och det var precis i tid. Syrran lekte med tjejerna under tiden och röjde järnet! Så nöjd med klippningen!

Sen hem och äta kvällsmat innan mamma kom från jobbet. Tanken var gymmet när hon kom men det blev så sent så det hanns inte med. Nu är det dock sovdags och jag hoppas på en någorlunda natt! Sov gott mina fina ?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *