Blandat,  Graviditeten,  Inköp,  Mammarollen,  Träning,  Vardag

I’m feeling stronger

 

 

Inlägget innehåller reklam från Stor&liten
Inlägget innehåller annonslänkar från Stronger

 

Hörrni, vet ni vad jag gjorde idag?? Något jag velat såå länge..? En hint, stronger?? Japp, du gissa rätt! Jag skaffade gymkort! Jag och syrran skaffade i eftermiddags och jag är så galet pepp!

Det blev på Friskis då vi vill kunna kombinera med zumba osv så vi tog “fullt kort” så vi kan göra vad vi vill? Så grymt! Nu är det dock ett problem. Jag behöver nya träningsbyxor! Och givetvis blir det från Stronger! Jag älskar deras byxor. Åter till problemet, jag kan inte välja mellan dessa ??

 

 

Vilka tycker ni är snyggast?! Jag är nog mest kär i dom svarta då man kan ha vilken typ av linne som helst, men beslutsångest delux!

Nu är det dags att återfå styrkan igen!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *