10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

En dag på Erikslund

 

Inlägget innehåller reklam från Hemtex

Idag kikade mamma förbi vid lunch då vi planerat en dag på Erikslund. Vi packade in oss i bilen och åkte till ChopChop som blev första stoppet för lunch. Saga flirtade med några killar när vi åt så vi kan väl säga att vi vet var hon fått det ifrån? Skitunge!

Efteråt åkte vi till Erikslund som planerat och jag köpte galgar, samt limpistol. Mamma handlade några julklappar och lite annat smått och gott. Tanken var att köpa vinterskor åt tjejerna också men det fanns inga som passade! Det är så märkligt att varenda sko har olika mått trots att det är samma storlek! Dom enda som fanns som skulle kunna passa fanns bara i visningsex? Blir att beställa!

Tjejerna röjde runt där och levde livet! Mina små trollungar❤

Är det bara jag som tycker det väldigt sällan är trevlig personal i butik? Jag tycker varenda en är otrevlig eller nonchalant! Dom märker att man behöver hjälp och man kan säga det rätt ut och ändå inte få hjälp! Byt jobb säger jag bara! På en jobbintervju heter det att man ska vara så trevlig och serviceinriktad men efter en månad behövs inte det! Ge jobbet till någon som passar istället!

Hur som helst så åkte vi till Arken Zoo efter iallafall och hälsade på syrran då hon har praktik där, så dagen blev betydligt roligare för henne?

 

IMG_3791

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *