10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Tvillingar,  Vardag

Födelsedagsfirande

Hej fina! Idag är det ett helt år sedan flickorna föddes. Ett helt år! Jag vet att jag säger det ofta men det är verkligen ofattbart hur fort tiden går. Idag firade jag inte bara mina fantastiska flickor, utan även mig själv som stolt får säga att jag vart mamma i ett helt år❤

Morgonen började vid 8 och då fick tjejerna frukost på sängen. Det blev yoghurt och mackor med tomat på som är en favorit hos oss alla tre! Såå mysigt och en tradition vi alltid kört med i familjen och som alltid kommer hållas kvar här? När dom ätit upp fick dom börja öppna paket och dom öppnade vartenda ett själva, så duktiga! Där satt jag och tittade på och fällde glädjetårar?

Mina fantastiska flickor är inga bebisar längre, utan två små barn med fantastiska personligheter! Efter frukost blev det iallafall fortsättning med bakandet som började igår men egentligen skulle börjat i förrgår för att slippa stressen, men då hanns det inte med. Hur som helst så fortsatte baket idag och gårdagen var fullspäckad med planering för idag så bloggen hamnade på efterkälken tyvärr. Tjejerna somnade vid 11 och sov till 11.45. Mamma kom strax innan dom vaknade och när dom vaknade sjöng hon för dom och med sig hade hon varsin present! En varsin liten Unicorn som båda kramade och pussade på direkt??

Vi åkte till spicy hot och lyxade med lunch dagen till ära. Vi äter alltid gott när någon av oss fyller år, ytterligare en tradition! Sen hem och fortsätta bakandet! Resten av familjen kom någon timme senare och hade med sig alla presenter? Massor av fina kläder, teckningar, kort och annat roligt fick dom!

Resterande släkt förutom flickornas gammelmorfar (som kommer på söndag) kom en stund därpå och när flickorna hade ätit kvällsmat blev det fikadags. Tårtan blev inte alls som tänkt men bestod av ljusa bottnar, hallonmousse, passionsfruktsmousse och marshmallowfondant, dekorerad med äkta silver. Det blev även cupcakes och macaroons! Tjejerna fick givetvis varsin tårta dom med vilken bestod av ljusa bottnar, grädde och frukt och bär! Favoriten är amerikanska blåbär vilket såklart fanns med! Tjejernas tårtor var givetvis sockerfria?

Tjejerna röjde och öppnade paket, busade och tokade sig för fullt! Älskade barn, när blev ni så stora?! Det var två trötta barn som somnade ovaggade! Båda sover som stockar och denna mamman ska ta och sova strax hon med! En fantastisk dag har vi haft och jag hoppas tjejerna kan kolla tillbaka i framtiden och tänka att det var en bra dag!❤ Jag älskar er mer än ord kan beskriva❤❤

 

IMG_3676

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *