10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S

Sjuklinggos

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Miniroom

Hej fina! Hoppas natten var bra för er del! Här var den kass? Vi har inte sovit något alls så det är tre trötta brudar här hemma idag. Tjejerna är fortfarande mosiga och gnäller större delen av deras vakna tid. Sover massor gör dom också!????

Det enda bra med sjuklingar är att man får extra mycket gos, och vem vill inte ha det?!? Dom är så goa i vanliga fall och ska alltid pussas och kramas, men nu vill dom bara mysa i soffan under en filt vilket jag älskar!? Så mysigt❤ Mina små älsklingar!

Dom har fortfarande lite höjd temp men ingen feber som tur är! Nu hoppas jag dom blir bra snart?

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *