10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Jag låg på golvet & försökte bli människa

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Leksaksjätten

Hej fina! Hoppas ni har det bra i höstvädret! Det har vi?? Tjejerna sov såå bra inatt och vi gick upp först efter klockan 8. Strax därpå öppnades dörren och syrran kommer in! Tjejerna får äta frukost och sen packar vi in oss i bilen och skjutsar syrran till praktiken. Efter stannade vi till på Maxi och handlade lite för att sedan åka vidare till stallet.

Sä skönt att komma dit och njuta av den friska luften och lugnet! Tanken, eller förhoppningen kanske man ska säga, var att dom skulle sova i stallet men dom höll sig vakna tills vi åkte hemåt. Dom somnade efter halva vägen och vaknade till när vi gick upp. Efter att ha konkat två barn och tre matkassar upp till tredje våningen från parkeringen så ville jag dö. Bokstavligen! Armarna och benen var som spagetti så jag låg på golvet och försökte bli människa igen medan tjejerna lekte? Det låter hemskare än det var! Men jisses vad tungt!? Vi behöver en lägenhet på bottenvåning eller med hiss.

Hur som så lagade vi mat och åt tillsammans men tjejerna skulle bara äta av min mat trots att vi åt samma? Tokungar???? Efter maten blev det lek! Vi tog hem en sjungande Nalle Puh som även berättar sagor från när brorsan var liten, som tjejerna älskar! Speciellt Fia ska krama och pussa honom hela tiden? Munnen rör sig när han sjunger och berättar sagor och då måste man så klart stoppa in fingret i munnen på honom?

Mamma kom förbi efter jobbet och eftersom tvättmaskinen är trasig och jag hatar allt som har med källare och vind att göra så gick vi tillsammans ner och tvättade några maskiner. Nu ligger jag i fas med tvättande igen som tur är så nu ska det bara införskaffas ny tvättmaskin!?

Saga vägrade sova när dom nattats så hon var uppe med mig till klockan 22 då hon  ä n t l i g e n  somnade, så nu sover tjejerna gott, hundarna är kissade för natten och jag ligger nerbäddad i sängen! Hoppas ni haft en bra dag! Imorgon väntar 1-årskull på BVC?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *