10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Pussgurkor

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Miniroom.se

Godmorgon fina! Natten var helt okej! Jag sov inne hos tjejerna då Fia vaknade vid midnatt och ville vara nära. Så skönt att kunna krypa ner i deras säng när det behövs!?

Vi åt som vanligt frukost vid 8 och efter lekte vi. Dom röjer ganska bra när dom leker men oftast leker dom riktigt fint! Idag lekte vi tex med dockorna och dom la dom i docksängarna och bar omkring med dom? Älskade barn vad ni växer fort!

Tjejerna har börjat pussa varandra och mitt hjärta smälter varje gång! Har försökt filma men lyckas aldrig få med det? Syskonkärlek när den är som bäst❤ Just nu sover dom middag men det är snart dags att göra iordning lunchen och sen blir det en promenad!?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *