10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Små minimänniskor

 

 

Inlägget innehåller reklam från Matsmart

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Jag har gått all in med städandet och sanerat hela hemmet i princip. Väldigt skönt må jag säga!

Mamma och syrran var här på eftermiddagen och busade med tjejerna vilket dom älskar alla fyra.

Jag blir halvt galen av tanken på hur fort tiden går!? Tjejerna har under deras 11 månader lärt sig så otroligt mycket, vilket dom så klart skulle, men bara tanken på hur mycket dom lär sig på så kort tid gör mig galen.. Mina små bebisar är inte små bebisar längre???? Dom äter själva, dricker ur miniglas sedan 9 månader, visar vad dom vill, kryper i 370km/h, Fia går tre meter utan stöd, Saga släpper det mer för vad gäller gåendet också, Fia har fyra tänder och två på gång, Saga har sju tänder och tre på gång, dom säger mamma sedan flera månader tillbaka, dom busar och skojar!

Något jag älskar är att se hur dom formas till små individer, små barn! Dom är så roliga, tokar sig, busar, skojar och leker. Saga är enormt målinriktad, envis, glad, mysig och en liten drama queen, Fia är framåt, orädd, glad, mysig, envis och målinriktad! Fantastiska tjejer med mycket vilja, precis som sin mor!❤

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *