Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Sleeping beauty

God förmiddag mina fina! Hoppas ni hade en bra fredag och att ni fick lite sovmorgon idag. Vet ni vad? Det fick vi! Eller ja, vi har lyxat med sovmorgon några morgnar nu!?? Tjejerna har alltid vaknat vid 06 och 06.30, men senaste dagarna har vi sovit till 07.30, 08.00 och 08.10!? Den där extra timmen gör ju enormt mycket!

Tjejerna sover just nu middag och jag lyxar till det med ett varmt bad. Snart ska jag gå upp och förbereda lunchen men någon fantasi har jag ju då inte! Herregud.. Känns som vi äter samma mat varje dag? Ge mig tips!

Ikväll kommer mamma efter jobbet så jag och syrran kan åka till stallet och förbereda Rally som imorgon ska iväg på hingstpremiering!? Tyvärr vet jag redan nu att han inte kommer gå igenom men beroende på vad domaren säger kanske vi provar igen i vår, men annars klipps kulorna. Mycket som ska ordnas inför morgondagen iallafall!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *