10-12 månader,  4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Bokläsning

God kväll mina fina! Hoppas ni haft en bra dag! Min dag har inte vart så där jättepepp, men jag tar tag i problemet istället och försöker tänka positivt! Jag har ju mina flickor och dom kan både göra en gråhårig och lycklig och glad på samma gång?❤

Jag har inte fått något gjort alls idag, men det blev en långpromenad innan lunch i spöregnet. Saga börjar äntligen bli bättre och jag hoppas nu bara att prickarna lägger sig och att öroninflammationen går över?

Något av det bästa jag vet är att sitta i myshörnan och läsa böcker med tjejerna. Vi har gjort det sedan dom var fyra månader och kommer alltid göra det! Dom kanske inte vill det när dom är 15 men ni förstår vad jag menar? Idag läste vi Frost! Det är så mysigt att ha dom på varsin sida om en och höra alla små ljud dom gör för att visa att dom gillar det, och se dom peka på boken och säga Dä! Älskade ungar! Er gör jag allt för!❤

Tjejerna sover gott och denna mamman är nu så trött att även hon ska sova nu! Sov gott fina ni!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *