10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Uppfostran,  Vardag

Barn med temperament

Jag tog upp det i en av de senaste vloggarna, men känner att jag måste ta upp det igen. Saga, min lilla prinsessa som alltid vart så glad, har nu fått jordens temperament! Mycket beror med all sannolikhet på att hon inte mår tusen än, men allvarligt, ungen har sånt temperament just nu så jag blir galen! Hon driver mig till vansinne just nu!?

Det räcker med att jag kollar bort så börjar hon skrika tills hon är illröd och inte orkar skrika längre, eller så sätter jag ner henne för att ta av hundarna selarna och då börjar hon kasta sig åt alla håll och kanter! Det är hennes nya grej, att kasta sig hejdlöst.. Hon har ju ingen aning om vad som finns bakom henne när hon gör så och huvudet är ju så klart det hon slår i med!?

Hon har även börjat lägga sig raklång på golvet när hon blir arg och skriker som en stucken gris. Tror ni jag har att göra eller? Idag har hon fått massor med prickar vilket med all sannolikhet beror på febern hon hade, alltså feberprickar, men det känns som att det kanske kliar också. Jag vet inte.. Men hon är INTE sig själv idag. Hela dagen har hon skrikit och inget har vart bra, inte ens sitta hos mig. Eller jo, emellanåt, men helt plötsligt skriker hon från ingenstans igen! Gaaah!

Fler sådana här dagar så lovar jag att jag flyttar hemifrån? Jag pratade med mamma om detta och hon skrattade mest och sa att hon fått det efter mig, för jag var tydligen exakt likadan? Hur stod hon ut?! Förstår ni hur jag bävar inför trotsåldern? Och hur ska hon då bli som tonåring?!?

Just nu sover dom middag och jag ska fixa lite för det blir det inte mycket av när dom är vakna nu?

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *