Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  S&S första,  Vardag,  Vlogg

Födelsedagsfirande

 

 

Inlägget innehåller reklam från Hemtex

Idag har vi haft fullt upp med att fixa inför mammas födelsedag, för idag fyller hon 25! *host* 42? Vi har vart ner på stan och lunchat med min mormor och handlat presenter och byxor åt mig, och sen ut till mamma!

Saga har blivit dålig igen och febern är tillbaka. Jag misstänker öroninflammation på det också då hon tar sig för öronen och hela natten sov hon sittandes i min famn, jag satt alltså också. Har lagt fingret på örat och då har hon skrikit så vi ska kolla upp det imorgon. Mitt hjärta❤

Det var en mysig kväll hos mamma iallafall. Fika, skratt och trevligt sällskap! Mamma verkade nöjd och då är jag nöjd!

Hon fick en väska av oss, samt ett smycke till sitt Pandora-armband och så hade tjejerna ritat varsin teckning?

Jag lovade ju vlogg med frågor idag men tyvärr har Saga blivit sämre och jag hinner inte redigera klart så det kommer imorgon❤

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *