10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  Vardag

Potträning pågår

 

Inlägget innehåller reklam från Miniroom 

Jag har länge tänkt att jag ska börja potträna tjejerna tidigt men det har liksom inte blivit av mer än att dom suttit några gånger. Jag tycker det vore skönt om dom slapp blöja på dagis om dom börjar när det är tänkt!

Hur som helst så lekte dom nakenfis en stund nu på morgonen och då tänkte jag att det blir perfekt att sätta dom på pottan efter. Försökte med Fia först som bara satt och busade, hoppade och höll på? Sen Sagas tur men då tog Fia pottan och började skjutsa runt Saga på den så dom åkte runt i hela vardagsrummet? Vi garvade så tårarna nästan rann? Det kom inget kiss tyvärr men vi kör efter middagsluren igen!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *