0-3 månader,  Blandat,  Flickorna,  Graviditeten,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Inlagd för observation

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Här kommer första inlägget från 17/8-16 när jag blev inlagd för observation?

Berättade ju tidigare om att jag idag haft onda sammandragningar, smärtsamma hugg i sidan av magen, mensvärk, tryck nedåt samt ont i bäckenet. Valde att vänta med att ringa förlossningen i hopp om att det skulle avta, men eftersom huggen i sidan inte försvann ringde jag in efter 23. Blev ombedd att komma in för koll så jag åkte direkt.

CTG sattes och allt såg bra ut med flickorna, dock ville dom känna och klämma på magen så allt var bra vilket det var, fick lämna urinprov och dom ville vänta in läkaren för att kolla tappen.
Fick vänta ett bra tag innan läkaren kom men till slut så! Ett VUL gjordes och jag märkte på honom att det var något för han kollade så noga och sa inget så till slut frågade jag om det var något på tok, och då svarade han att tappen var påverkad och förkortad till 2cm, han bestämde då att lägga in mig för observation på förlossningen. Han gjorde även ett UL för att se flickornas lägen och Saga har äntligen vänt sig rätt igen! Så nu ligger båda flickorna med huvudet nedåt!!????

Har fått ett rum, mamma är på väg då jag har lite smått panik och nålen är precis satt. Ska få cortisonsprutor för att påskynda flickornas lugnmognad ifall att dom skulle komma tidigare, samt att dom ska sätta värkhämmande dropp strax.
Har som sagt lite panik då jag hela tiden trott att dom skulle komma tidigare, men dom får absolut inte komma nu! Var inte beredd på att bli inlagd men det var skönt att jag litade på magkänslan som även sköterskorna sa!
Läkaren lugnade mig även med att OM flickorna skulle komma nu så kommer allt gå toppen för dom är så pass utvecklade och vi har kommit så långt i graviditeten, så det var enormt skönt att höra! Mina små flickor❤️ Ni får hålla tummarna att det avstannar!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *