10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Uppfödning,  Vardag

Vi är tillbaka!

 

Inlägget innehåller reklam från Bubbleroom

Hej fina ni! Igår blev det en paus från allt vad heter sociala medier då vi var på mässan i Stockholm. Igår var syrran och tjejerna med då mamma jobbade och därför inte kunde vara barnvakt. Det gick superbra och tjejerna var så duktiga hela dagen! Inte en sur min trots ganska begränsat med möjlighet att krypa och härja! Mina hjärtan? Dom höll sig vakna hela vägen hem också och när vi var hemma i Västerås igen mötte vi upp resten av familjen och traskade över till min moster som fyllt år. Det blev både fika och mat och tjejerna lekte för fullt och dansade till barnkammarboken, en av deras favvosar!?

När vi traskat hem från Milla tänkte jag att tjejerna skulle somna direkt eftersom dom knappt sovit alls på hela dagen, men icke! Fia somnade efter en timme och Saga somnade 20.30. Efter två hektiska dagar där jag inte fått sitta ner alls så somnade jag bredvid tjejerna och vaknade 21.30 av att mamma ringde. Jag sprang ut med hundarna och sen somnade jag om igen för natten. Välbehövligt!?? Därför blev det inget bloggande alls igår.. Men idag är vi utvilade och tillbaka i spåret!

Tjejerna sover just nu middag och jag tar ett varmt bad. Ska snart hänga tvätt, vika tvätt, diska, bädda rent sängarna, dammsuga, damma och svabba och efter ska vi ut på promenad och förbi lekparken? Idag är det sol ute till skillnad från helgens väder så idag ska vi tanka D-vitamin!☀️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *