10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

En barnfri dag

 

Inlägget innehåller reklam från Matsmart

Hej fina ni! Idag har jag haft en barnfri dag då jag vart iväg på mässa med föreningen i Stockholm! Flickorna har vart hemma hos oss med mamma hela dagen och busat, myst och lekt massor!

Jag åkte hemifrån 9.30 och kom hem först 17.30. Jag hann gosa med tjejerna en stund innan läggdags vilket jag skyndade hem för? Har känts så konstigt att vara utan dom hela dagen!

Jag har stått hela dagen och inte kunnat sitta förrän i bilen på vägen hem så ni kan ju gissa om man var trött när man kom hem! Nu ligger jag och halvsover i sängen och imorgon är det ytterligare en dag i Stockholm och mässa med föreningen. Sov så gott fina ni! Imorgon blir det mer uppdatering!?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *