10-12 månader,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

En tidig julklapp

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

För att göra en lång historia kort så bor vi på tredje våningen utan hiss. Det innebär problem när man ska iväg och ett stressmoment för mig. Jag har en extravagn som jag kan dra i trapporna men ryggen blir totalt förstörd av det och det tar en evighet att ta sig upp och ner. Annars har jag en sketen sele jag haft som akutsele när man ska till och från bilen för den är varken bra för mig eller tjejerna plus att jag då får bära ena på armen vilket är extremt tungt nu, och speciellt när man ska ha med hundar och skötväska? Jag hade ju min underbara Ellevill men det var en 7a vilket gör det lite problematiskt att knyta upp ute om det är dåligt väder, och speciellt när bara ena vill upp.

Som jag skrev så är detta ett stressmoment. Så fort vi ska iväg blir jag stressad eftersom jag vet hur tungt det är och du orkar inte springa upp igen om du råkar glömma något hemma, då får det vara. Gäller det mat tex springer jag hellre in på affären då.

Hur som helst har jag nu sagt ett tag att jag önskar mig två sjalar i julklapp, en ringsjal och en lång så man kan bära en eller båda. Att jag önskar mig i julklapp är för att ekonomin inte är på topp och sjalar är inte billiga. Men så idag när mamma kom frågade hon om jag ville ha det i tidig julklapp, och JA så klart!! Ni anar inte lyckan just nu..

Jag har precis klickat hem två sjalar som jag tittat på länge. En ringsjal och en 6a. När man ska till bilen är det bara sjala upp båda i samma ring, vill en upp snabbt kan man ta ringsjalen, och har man lite tid kan man ta den långa. Är man två ute och båda vill upp kan man ta en varsin också plus att man då kan skippa vagnen! Jag har världens bästa familj❤

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *