10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Familjemys

 

Inlägget innehåller reklam från Miniroom

God kväll fina! Efter lunch idag hämtade vi brorsan och tog en tur till lekparken. Tjejerna älskar att vara i lekparken och vi brukar variera för skojs skull! Brorsan hade minst lika roligt som tjejerna? Något som också är roligt är att försöka äta grus, och när mamma säger “nej” eller “ajaj” kastar dom det och så kryper dom fort därifrån och vill bli jagade?? Älskade små gryn❤

Jag och brorsan köpte varsin glass eftersom sommarlovet snart är slut och då måste man ju lyxa lite!? Sen hem och leka innan det var dags för kvällsmat. Strax därpå kom även mamma.

Dagen har vart mysig men fy för vädret! Det har vart så kvavt hela dagen så man har vart så där jobbigt klibbig.. Det är så även nu så fläktarna är på i vanlig ordning, annars är det omöjligt att sova! Flickorna har vart oroliga sedan dom somnade vilket inte är konstigt då Saga börjar få två nya tänder och Fia en. Saga har med andra ord snart fyra uppe och tre nere, och Fia snart tre uppe och två nere? Älskar deras leenden, såå gulligt när man ser tänderna?

Nu är det snart sovdags och imorgon fortsätter vi busandet❤

 

Bilder kommer imorgon, hemsidan krånglar❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *