10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Marodörerna slår till

 

Inlägget innehåller reklam den DisneyStore

 

Hej fina ni! Detta inlägg har jag försökt skriva klart sedan 15.00 när dom åt mellis men ja, ni ser ju hur det gått? Klockan är nu strax 19.00 och jag har precis satt mig i soffan. Tjejerna har levt rövare idag och dragit fram allt som går att dra fram!

Jag tvättade en maskin vid lunch och tjejerna stod och tittade hur länge som helst, det har såå fascinerande! Gullungar? Pappa kom förbi efter jobbet och satte upp lite tavellister, blev så fint! Nu ska det upp lite tavlor bara, sen är hemmet ett riktigt hem? Blir såå fint? Nedan ser ni lite av all kaos dom skapat idag?

 

IMG_1211

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *