10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Extrafamilj

 

 

Inlägget innehåller reklam från Matsmart

Hej mina fina! Hoppas ni haft en bra förmiddag! Här hemma är det två busiga små tjejer som lyckas hitta på hyss hela tiden! Dom har hittills kastat runt mitt smink som låg i väskan och rivit sönder tidningar?

Att få tvillingar är en så stor gåva att det inte går att beskriva, och med det kommer en stor, fantastisk familj i form av andra tvillingföräldrar! När jag var gravid fick jag höra om en grupp på Facebook som enbart var för oss som väntade tvillingar under 2016. Självklart gick jag med och min tanke var väl mer att det var en sida man kunde dela lite erfarenheter med, men det blev något helt annat!

Gruppen visade sig bestå av underbara tvillingföräldrar, folk man kan prata med, dela erfarenheter, dela bilder, följa varann och framförallt stötta varann!  Att få tvillingar är inte alls som att få ett barn, och man måste uppleva det för att verkligen förstå. Det är så skönt att ha haft denna gruppen från att man var gravid och att nu kunna följa varann och dela även tips och råd!

Det är galet vilken gemenskap man får via internet, det kunde jag inte tro på det sättet innan! Gruppen har vart, och är en enorm stöttning, man finns där för varann i allt! Trots att man “bara” följer varann så känns det som alla känner alla! Nu är det även dags för tvillingträff snart och det är något vi ser fram emot enormt!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *