10-12 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

En dag i stallet

 

Inlägget innehåller reklam frän DisneyStore

Efter lunch idag tog vi bilen och hämtade syrran för att sedan åka till stallet. Egentligen gjorde vi inte mycket utöver det vanliga förutom att ena kaninen fick en grävhörna i boxen. Tjejerna busade och kollade lite på babblarna på slutet när dom var så trötta!

Dom fick hälsa på hästarna som alltid och fick ta en liten ridtur, dock stillastående?? Även rida på mosters axlar var roligt! Efter mellis blev det en powernap innan vi åkte och hämtade mamma på hennes jobb.

När vi kom hem var det dags för kvällsmat så jag kastade ihop mat lite snabbt och tjejerna var nöjda. Eftersom powernapen blev så sent idag var det två pigga tjejer efter maten så vi busade! Dom älskar att leka jaga och jag älskar det? När mormor sedan åkt hem var det dags att sova och det tog ett tag innan dom somnade eftersom dom var uppe i varv. Så skönt att dom har 180 säng så man kan ligga där med dom!?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *