10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Lycka är!!

 

Inlägget innehåller reklam för Leksaksjätten

Pappa kom förbi i förmiddags och fixade tvättmaskinen så nu kan jag äntligen tvätta igen!?? Lycka är att ha en fungerande tvättmaskin!??

Tjejerna sov när han kom men vaknade lagom tills han var klar. Jag satte igång med matlagningen medans dom lekte och till lunch blev det pannkakor idag! Mums! Pappa åt lite han också tillsammans med oss. En mysig lunch med andra ord?

Pappa stannade och lekte med tjejerna ett tag efter maten så jag hann diska upp och plocka lite i lugn och ro! När han åkt busade vi lite och jag fixade lite i deras rum medans dom fick lufta sig lite innan det var dags att sova middag igen. Jag ska strax väcka dom och senare blir det mellis och en tur till lekparken?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *