10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

En dag vid vattnet

 

Inlägget innehåller reklam från Leksaksjätten 

Idag efter tjejerna ätit mellis började det tråkiga vädret spricka upp och vi ringde då till min moster och frågade om hon ville ta en promenad, vilket hon ville. Vi möttes upp en stund senare och traskade ner till vattnet. Så skön promenad, perfekt avstånd och vädret var perfekt det med! Vi bestämde oss för en fika på Öhrman’s och tog en varsin bakelse. Såå gott men jösses så mäktigt! Det var dubbelt med chokladmousse, ett ljust lager och ett mörkt, samt hallon i mitten och täckt med choklad?

Efteråt gick vi ut till vattnet och bara njöt. Det var alldeles lagom varmt ute och fläktade skönt. Efter ett tag gick vi hemåt då det var dags för mat för tjejernas del. Det blev spagetti och vegfärssås!

När maten var uppäten fick dom lufta sig lite och givetvis skulle båda både kissa och bajsa på golvet? Mamma kom förbi efter jobbet och hann gosa en snabbis innan det var sovdags för tjejerna. När dom nattats satt vi och pratade lite skit ett tag innan mamma och moster skulle hem.

Själv är jag så galet trött så jag kan nog sitta och sova!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *