10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  Vardag

En lugn lördag

 

Inlägget innehåller reklam för Babyland

Hej fina ni! Jösses vad dagen gått fort! Imorse tog vi sovmorgon till 8.30 vilket vi alla tre behövde. Så skönt! Vi gick upp och åt frukost i lugn och ro och bara njöt av morgonen. Efteråt lekte vi i vardagsrummet. När tjejerna senare sov middag innan lunch kom pappa hit ett tag. Tvättmaskinen gick sönder igår och började läcka så han har försökt fixa den idag!??

Sen kom även mamma efter jobbet så vi åt lunch tillsammans. När vi hade ätit upp åkte vi till Maxi, jag, mamma och tjejerna. Det handlades lite mat samt en tavelhylla på Rusta. Blir så skönt att få ordning hemma nu och det är i princip bara inredningsdetaljerna som ska fixas!?

Eftermiddagen har susat förbi. Vi har lekt en massa och bara gosat och när tjejerna nattats satte jag igång och storstädade! Djurrummet är snart iordning det med, och det har svabbats, vikts tvätt, dammsugits, dammats och diskats. Mamma kom förbi en kortis igen nu på kvällen och åt lite cookie-kladdkaka! Så mysigt!? Nu är hundarna kissade och jag har krupit ner i sängen och ska kolla på någon film. Hoppas ni haft en bra dag?

Glöm inte delta i tävlingen i samarbete med Cotton Stories där en lycklig vinnare får sin ultraljudsbild avmålad! Tävlingen finner ni HÄR ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *