10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Sleepless nights

 

Inlägget innehåller reklam för Linas Matkasse

Åh, Filli, min lilla Filli? Igår kväll började hon snora en del men det var inte jättemycket, men så imorse när vi vaknade stod det 11 under näsan på henne. Idag har hon snorat som en tok, hostat och till råga på allt, även förhöjd temp.. Min lilla tjej får alla sjukdomar just nu.. Precis som jag när jag var liten? Hon somnade gott på kvällen men vaknade för en stund sedan och somnade inte om förrän typ en timme senare. Tacka gud (nej vi är inte troende) för nässug! Sög ur och efter en stund somnade hon igen. Jag försöker förbereda mig på en sömnlös natt inatt men håller tummar på att hon får sova några timmar iallafall!?

Dagen har vart lugn. Fia har vart extremt gnällig eftersom hon inte är tusen. Brorsan sov här igår till idag så vi har spelat lite spel under dagen och lekt med tjejerna! Så mysigt när han är här? Tjejerna verkligen älskar honom och lyser alltid upp när han kommer? Bästa morbrorn!

Mamma kikade förbi på eftermiddagen och lekte lite med tjejerna hon med och då passade jag på att städa och plocka lite. Snart är hemmet riktigt mysigt måste jag säga!

Summeringen av dagen är alltså att vi bara tagit det lugnt. Väldigt skönt ibland och idag har det vart så kvavt ute så man har inte orkat göra så mycket! Nu ligger jag dock i sängen och ska kolla på någon film vilken jag även lär somna till. Hoppas ni haft en bra dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *