10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Inköp,  S&S

Planering pågår

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn o. Pyret

Som ni vet älskar jag att planera, det finns typ inget bättre? Man blir så taggad och dagarna räknas ner fram tills dess att man åker! Nu är det dags för en tur till Ullared igen! Jag är såååå pepp! Helt galet mycket!

Vi har bokat stuga 24-25 augusti och ska shoppa loss! Det är ju snart både tjejernas 1-årsdag, mammas 42-årsdag, det är snart jul.. Ja ni förstår ju! Jag har nu suttit och skrivit upp en del av det som ska inhandlas men mycket kommer man ju på i efterhand och allra helst när man är där!

Planen är iallafall att åka upp som vanligt natten till 24e, vi åker alltid vid 03.00. Sen handlas det under dagen och vi får hela kvällen till att leka och bara ta det lugnt! Är det fint väder går vi ner till vattnet! Morgonen efter gör vi iordning stugan tidigt och fortsätter shoppandet tills det är dags att bege oss hemåt efter lunch. Då kommer vi hem i bra tid och tjejerna hinner leka när vi kommer hem innan det är dags att sova. Någon vagn tar vi inte med utan dom får åka kundvagn i butiken och sover middag i stugan. Kommer bli en så rolig tripp med dom bästa❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *