10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

En tur till akuten

Idag efter frukosten lekte vi i vardagsrummet och när Saga ställde sig mot bordet så såg jag att det var rött! Först tänkte jag att det var ketchup, men hur skulle hon fått tag på det?? Hon hade inte vart ledsen eller visat att hon gjort sig illa, därav min tanke. Men så kollade jag hennes hand och insåg att hon skurit sig på fingret! Men var?! Jag är så noga med att inte ha något framme som dom kan göra sig illa på så jag kollade överallt! Såg blod på golvet där hon krupit och som ledde fram till en spegel, kollade och den bar trasig!! Jag hade inte ens sett det!? Kastade oss in och tvättade av såret men det blödde så mycket så hon fick ett plåster samtidigt som jag tryckte på det.

När jag var liten skar jag mig på pekfingret och långfingret på vänster hand då jag stod och diskade, föll bakåt från stolen men tog tag under diskbänken som tydligen var extremt vass och egentligen behövde det sys men jag var så envis så dom tejpade bara. Hur som helst tänkte jag att Sagas borde kollas på då det inte slutade blöda och jämfört med hennes lilla finger var såret stort. Vi gick till akuten men behövde inte komma in då en sjuksköterska kollade på det och bedömde att det inte var något som behövde göras något åt, så hon fick ett nytt plåster då det började blöda igen och sen kunde vi gå hem!? Mammas lilla groda?

Efter gick vi och sa hej till mamma på jobbet och sen traskade vi hem. Tjejerna somnade i vagnen så jag flyttade bara över dom till sängen när vi kom hem!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *