Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Rucka rutiner & skrikiga barn

Jag älskar rutiner, verkligen älskar! Det är det absolut bästa som finns och barn behöver det. Punkt! Däremot kan det bli jobbigt de gånger man behöver rucka på rutinerna, som idag. Hela dagen har ruckat på våra rutiner då vi vart i Leksand. Gick upp tidigare än vanligt, åt frukost i bilen, sen lunch, tidig kvällsmat, somnade i bilen men vaknade och somnade inte om förrän efter 23..

Eftersom dom somnade i bilen på vägen hem blev det kaos, milt sagt. Så när vi kom hem vägrade dom sova och fick därför leka i hopp om att dom skulle bli lika trötta som sin mor, men icke. Vi var hemma strax efter 21 och dom somnade som sagt strax efter 23?

Dagen har vart mysig med god mat, promenad genom staden, kolla på hockey och umgås med familjen. En liten roadtrip! På vägen hem köpte vi glass och njöt i bilen! Nu är det dock sovdags, har sådan spänningshuvudvärk som jag hoppas kunna sova bort! Sov gott fina ni!❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *