Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

En dag vid vattnet

 

Idag kom pappa och brorsan efter lunch och lekte med tjejerna medans jag gjorde iordning så vi kunde åka iväg en stund! Jag, brorsan och tjejerna åkte först och köpte en våningssäng till tjejernas framtida dockor, och sen åkte vi och hämtade mamma som hade åkt hem till mig efter jobbet. Därefter åkte vi ner till vattnet och mötte upp pappa. Det finns ett matställe med fik där vi satte oss. Dom beställde in mat med eftersom jag och tjejerna ätit precis innan tog jag en calippo och en dricka!

Tjejerna skulle inte sitta i vagnen utan skulle stå, krypa och ta allt som var i deras väg? Det var så galet varmt och givetvis hade jag glömt solhattarna så dom fick sitta i skuggan, men att hålla dom där var lättare sagt än gjort☀️

När alla ätit upp gick vi längs vattnet och sen in på en inredningsbutik. Såå mycket fint! Jag köpte en vattenflaska och sen traskade vi till den stora fina lekparken som ligger där. Tjejerna fick åka rutchkana och kröp omkring ett tag. Dom såg en liten pojke som sprang omkring och var såå intressant!

Eftermiddagen var såå mysig om ni frågar mig!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *