7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Födelsedagsfirande

 

Idag fyller min bror år, tjejernas morbror! Den bästa killen av dom alla och den bästa manligs förebilden tjejerna kan ha! Och idag blev han 11 år! Jag fattar ingenting.. Han föddes ju nyss?

Vi har haft så mysigt hela dagen, firat med god mat, badat i poolen och legat i solen en stund för att sedan mot kvällen fika med släkten! Jag hade bakat tårta, kakor och cupcakes dagen till ära. Det blev fidget spinner-kakor, banancupcakes med chokladfrosting och en tårta med fisketema som bestod av chokladbottnar, ett lager hallonmousse samt ett lager vit tobleronefluff som var spacklad med marängsmörkräm och täckt med mirror glaze. Tårtan var dekorerad med en gubbe (brorsan) i en fiskebadring (ja, det finns!) en haj, en hajfena, brygga, miniros, samt fiskespö som såg ut att ha fångat hajen! Supernöjd med dekoren men tårtan blev halvt förstörd då jag hade för bråttom igår.

Fikat var iallafall uppskattat och brorsan var supernöjd så jag var nöjd! Vi åkte hem vid 19 och då hade tjejerna redan sovit en timme så dom somnade direkt vi kom hem. Själv har jag städat, plockat och fixat till djuren! Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kommer somna vilken sekund som helst! Hoppas ni haft en fin dag ni med?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *