7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  S&S första,  Vardag

Tidig födelsedagspresent

 

Vid lunch idag kom mamma förbi och precis när hon kom var det lunchdags! Tjejerna åt och sen åkte vi till Erikslund. Jag har tänkt byta ut tjejernas dubbla spjälsäng till två en dubbelsäng, främst för att det underlättar när dom vaknar på natten och vill ha närhet, då kan jag krypa ner bredvid och gå till min säng när dom somnat.

Så vi åkte till IKEA och provade sängar och jag hittade två! Det kommer vara två enkelsängar som står ihop med en 180 madrass. Så vill dom sen sova i varsin åtskilt så är det bara sära på dom!?? Jag köpte till små, vita, fina ben så den kommer upp litegrann och nästa vecka hämtar vi dom! Jag kommer bygga spjälor runt så dom inte kan rulla ur och så är det bara ta bort dom sen? Sängarna är en tidig present från familjen❤

Sen sprang vi in på en till butik innan vi åkte hem! Väl hemma var det dags för mellis och tjejerna fick smoothie gjord på päron, banan, avokado, yoghurt och havregryn, mums! Sen storstädade jag lite medans tjejerna och mamma lekte. Så skönt att röja lite! Dock mycket kvar att fixa.

I några dagar nu har tjejerna vart såå trötta vid 17.30 men jag har stått ut med kaoset och nattat som vanligt 18.30, men idag tänkte jag att jag provar natta tidigare, så dom nattades 18.00 och dom somnade direkt! Nu hoppas jag bara dom sover hela natten!?? Själv äter jag kvällsmat nu och sen ska jag städa lite och sen blir det plugg tills jag somnar!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *