7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Familjefredag

 

Hej fina ni! Gårdagen gick i ett och hela förmiddagen var smått kaotisk. På morgonen lekte vi en stund och när tjejerna sovit middag en stund mötte vi min moster och tog en skön promenad i solen. Filli hade knappt sovit så hon somnade i vagnen igen precis när vi kom till lekparken. Sagis fick gunga och så lekte vi en stund innan vi traskade hemåt.

Det var lunchdags när vi kom hem men ingen av dom åt speciellt mycket, precis som vid frukosten och efter klädde vi på oss och packade in oss i bilen för att åka till stationen och möta en vän. Hon skulle ha två degubebisar så vi lämnade dom och åkte tillföräldrarna. Båda tjejerna somnade i bilen men vaknade när vi kom fram. Det var strålande sol hela gårdagen så vi la ut en filt i skuggan, tog fram tjejernas pool och lite fika och så satt vi och mös! Så skönt? Det var ju några dagar sedan vi var där sist eftersom vi vart sjuka!

När tjejerna ätit kvällsmat åkte vi hem till oss och lämnade hundarna och åkte sedan och åt pizza. Det är Summer meet (fd power meet) så vi kollade på lite bilar efter maten innan tjejerna var så trötta att vi valde att åka hem och göra kväll! En riktigt mysig dag med familjen men det var skönt att krypa ner i sängen sen?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *