7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Vi blir utkastade imorgon..

 

Jadu, var börjar jag? När vi flyttade in hittade jag en skalbagge på golvet vilket jag sen inte tänkte så mycket på, inte mer än att jag hatar småkryp!! Hur som helst visade det sig vara pälsängrar och inte en utan flera.. Anticimex kom och sprutade ner tjejernas rum med gift (låter värre än vad det var?) då det var där jag hittade den. Eftersom vi bor högst upp har vi fågelbon ovanför oss, under takpannorna vilket gör att vi drabbas..

Sen har jag hittat någon enstaka efter det men för mig räcker det och jag har även hittat hål i kläderna efter dessa vidriga jävlar! Så idag när jag hittade en sån äcklig larv ringde jag Anticimex igen så imorgon blir vi utkastade så dom kan spruta ner hela lägenheten! När man har barn och djur får man inte vara hemma på 24 timmar så vi bosätter oss hos föräldrarna. Men nu ska äcklena bort på rikigt!

Dagen har alltså gått åt till att städa efter magsjukans tornado som härjat, och att plocka ut allt ur garderober och byråer. Yaaay!

Något lättande iallafall är att tjejerna åt kvällsmat idag och har druckit mycket vätska så nu är vi officiellt på bättringsvägen! Vi är ju friska, men det tar ju på krafterna att vara sjuk!? Nu är det sovdags och imorgon hoppas vi på fint väder!❤

Sagis mös med mormor i eftermiddags❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *