7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

På bättringsvägen

Hej fina! Idag kan jag äntligen säga att vi är på bättringsvägen! Idag har jag fått i båda tjejerna vätska och lite rån och ingen har kräkts sedan igår! Fia är dock fortfarande trött och sover mycket och båda är väldigt gnälliga, men nu har jag börjat få in Saga på vanliga rutinerna igen och så fort Filli är bättre blir det samma för henne!

Det tar verkligen på krafterna att vara sjuk och tänk då dessa små kroppar.. Nej fy, vi vill hålla oss friska!?

Mamma är på väg hit och ska hämta ut paket åt oss och sen ska jag städa lite när hon kommer! Det ser ut som en svinstia här hemma? Solen skiner ute och vi tog en kort promenad tidigare idag för lite frisk luft, det mår man alltid bra av! Hoppas ni får en fin dag!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *