Blandat,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Sommarfeeling

 

Igår kom mamma med en hel låda jordgubbar åt mig och tjejerna, alltså väääldigt mycket jordgubbar? Så idag har jag fixat med just detta. Jag har frusit in massor med hela gubbar, massor med skurna, jag har gjort en sockerfri jordgubbskräm och så har vi så klart ätit massor? Det är dock massor kvar så det blir både glass, puréer och frysa in mer! Så gott!

 

 

Igår hämtade vi som ni vet en leverans som kommit till Barnens Land, och den leveransen innehöll två sommarsufletter till Emmaljungan!? Så i samarbete med Emmaljunga har vi blivit sponsrade med dessa underbara suffletter! Visst blev det fint?? Tjejerna älskar dom lika mycket som jag!?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *