Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Vi älskar Twistshake

Hej fina ni! I onsdags när vi var på väg till Stockholm fick jag sms om att vi fått ett paket, men eftersom vi var halvvägs dit så tänkte jag att jag hämtar på torsdag när vi kommer hem. Men på vägen hem igår var det trafikstopp så vi var hemma precis när tjejerna skulle sova och det var skrikfest för dom var så trötta!

Så nu på morgonen tog vi extravagnen efter frukost och gick och hämtade vårt efterlängtade paket! Och vad som fanns i? En rosa pastellflaska från Twistshakes limited edition!? Jag är kär i dessa färger och tjejerna älskade den med! Så idag välkomnar vi en ny medlem till familjen, en 330ml rosa pastell?

Just nu får ni hela 20% rabatt på Twistshakes sortiment om ni uppger ‘Louisesofialarsson20’ i kassan!? Passa på för pastellfärgerna går åt fort?

Glöm heller inte följa dom på Instagram och Facebook så du inte missar några nyheter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *