Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  S&S första,  Vardag

Cityfestivalen & familjemys

 

Hej fina ni! Idag sov tjejerna bort halva förmiddagen då dom sov så dåligt inatt. Fias tredje tand sprack upp och vi har knappt sovit alls. När tjejerna vaknade var det dags för lunch och efter var det mat i hela köket? Som vanligt!

Mamma och syskonen kom förbi efter lunchen och då packade vi in oss i bilarna och åkte ner på stan. Det är Cityfestivalen så vi åkte ner och kollade lite och syskonen åkte karusell! Jag gillar inte marknader egentligen men det är mysigt att bara gå runt och ha trevligt. Vi köpte varsin godisrem och brorsan en fidget spinner trots att han har typ 57 stycken?

Efter åkte jag och brorsan och hämtade en leverans som ni får se imorgon, köpte hundmat och åkte sedan och köpte mat. Det blev ChopChop hemma hos oss! Sen blev det lek och bus när alla ätit! När familjen åkt var det bara massa hyss som gjordes! Dom klättrar mot  a l l t  och går mellan saker, när dom kryper går det i 110 och man kan inte göra något utan att dom är på en? Två små vildingar? Men jag älskar det?

När tjejerna somnat för natten slängde jag mig i soffan och har bara tagit det lugnt. Det är ett under att jag inte somnat än!? Nu ligger jag dock i sängen och lär somna vilken sekund som helst. Hoppas ni haft en fin dag! Sov gott?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *