7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

En tjejtrip med dom bästa

Hej mina fina! Som ni märkt har bloggen fått vila sedan igår och anledningen är att vi vart på tjejtrip! Jag, mamma, syrran och flickorna har vart på kryssning!??

Hela förmiddagen igår gick i ett då det skulle packas, inget fick glömmas, allt skulle kånkas ner till bilen och så vidare och på båten hade jag ingen mottagning. Men hur som helst har vi haft det supermysigt och tjejerna har vart så duktiga och charmat alla på båten! Vi har ätit gott och glömt vad kalorier är, skrattat, och bara haft så trevligt!

Men som man alltid säger, borta bra, hemma bäst! Det var superskönt att komma hem och när tjejerna somnat städade jag och tog en lång dusch. Nu är det dock sovdags för min del och så hoppas vi på en fin dag imorgon så vi kan gå till lekparken!?

 

IMG_9117

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *