Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Vi åkte på roadtrip

 

Idag när jag stod och lagade lunch fick jag idén om att ha en liten tjejdag med tjejerna och syrran, så jag ringde henne och sa åt henne att vara redo vid 13! När flickorna ätit upp åkte vi och hämtade mosse (tjejernas moster kallas så) och så åkte vi mot Eskilstuna. Hon visste inte vad vi skulle göra så nyfiken var hon!

Hur som helst åkte vi till Slagsta för att äta glass! Så mysigt att sitta där och bara ha trevligt med dom bästa jag vet! Syrran tog en daimglass och jag en oreo, mums? Flickorna åt majsringar och satt och pratade hela tiden!?

Efter åkte vi till Tuna Park som är ett köpcenter och kollade i affärer. Tjejerna charmade som vanligt alla i sin väg? Jag köpte en bok men annars kollade vi bara och hade mysigt? Boken får ni se snart!

När vi kom hem var det dags att göra iordning mat och sen kom även mamma efter jobbet. Nu sover tjejerna och jag plockar lite!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *