7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

It’s friyay!

 

Halloj! Som ni vet har jag haft huvudvärk nu i tre dagar och idag höll det på att bryta ut i migrän. Därför har vi bara tagit det lugnt idag förutom en snabb tripp till stallet.

Natten var så där. Dock är det ganska självklart eftersom det är tänder på g på båda tjejerna. Sagas tredje tand, en uppe har spruckit igenom, en till på andra sidan uppe är på väg och samma tänder är på väg på Sofia! Märks också då bajset är enormt frätande just nu.. Blir skönt när alla tänder är uppe?

Mamma kikade förbi en snabbis innan jobbet imorse och efter hon gått sov vi middag en stund alla tre. Välbehövligt! Sen blev det lek på rummet innan lunch. Efter ett tag gick jag och lagade mat. Lax med potatismos och dillsås fick det bli! Mums tyckte tjejerna! Sen gjorde vi oss iordning och åkte och hämtade syrran för att åka till stallet. Tjejerna satt i vagnen och kollade nöjt på hästarna och pratade och lekte medans vi fixade? Så duktiga! Dom sov middag i stallet och vaknade precis när det var mellisdags. Efter åkte vi och lämnade syrran hemma hos dom och sen åkte vi hem.

Jag tog som vanligt Fia i selen och Saga på armen och kånkade upp för trapporna. Satte dom i extravagnen och tog på Grace selen och drog ner för trapporna och gick på promenad. Vi gick förbi lekparken och gungade en stund vilket uppskattades? Sen traskade vi hem och kånkade upp för trapporna, dygnblöt var jag när vi kom upp och det kvava vädret gjorde det ju inte bättre..

Middagsdags när vi kom upp. Thaigryta fick det bli vilket tjejerna inte gillade för fem öre.. Får bli när dom blir äldre? Efter maten fick dom leka en stund medans jag rensade avloppet i köket då det blivit stopp. Jisses så vidrigt! Det har nog inte blivit rensat på decennier.. Jaja, rensat och klart och stoppet borta!

Sen blev det bad för tjejerna och som vanligt fick jag mig en dusch och badrummet blev en pool! Rena tjejer efter iallafall och det är så roligt att kolla på när dom håller på i badet? Dom älskar det! Efter badet gjorde jag iordning vällingen och sen var det bums i säng. Det var två urtrötta tjejer som somnade direkt? Mamma kom förbi och åt kvällsmat strax efter dom somnat och sen har jag bara slappat i soffan. Imorgon hoppas jag huvudvärken är borta! Sov gott fina ni❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *