Blandat,  Flickorna,  Inköp,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Inlägg i samarbete med Twistshake

Inlägget är i samarbete med Twistshake & innehåller reklam

Idag gick jag och tjejerna till affären för att hämta ut ett paket som kommit, och i paketet fanns detta;

 

I samarbete med Twistshake har vi fått utöka familjen med dessa skönheter, två behållare och en crawlercup! Crawlercup är från 8 månader och är perfekta speciellt nu under sommaren då du kan fylla den med frysta bär, skaka och ge barnen kallt frukt- och bärvatten! Här hemma är hallon en stor favorit? Behållarna använder vi flitigt varje dag och är perfekta när man ska iväg! I dessa har vi bland annat majskrokar, ersättningspulver, fruktpuréer och allt annat du kan tänka dig! Jag älskar att dom går att skruva ihop och att dom är fina är ju bara ett plus!

Just nu får ni hela 20% rabatt på Twistshake sortiment! Uppge bara ‘Louisesofialarsson20’ i kassan så dras rabatten av?

 

Glöm inte följa Twistshake på Instagram och Facebook så ni inte missar något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *