Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Vardag

En fikadejt


 

I förmiddags lekte vi en massa på tjejernas rum. Medans dom sov middag fixade jag lunchen och idag blev det vegfärssås och makaroner med majs. Tjejerna älskar att plocka så grönsakerna får dom oftast plocka med själva till maten. Mitt i maten knackade det på dörren och där stod min moster! Hon kom in och bebisgosade lite och trots att vi sågs nyss så blev hon lite chockad över hur mycket dom hela tiden utvecklas! Och det är jag med.. Herregud, det går inte att sitta ner utan att dom klättrar på en, ställer sig mot allt och vill vara med hela tiden! Jag älskar det?

Efter moster gått hem åkte vi och hämtade syrran för att sedan åka till Erikslund där vi mötte upp tjejernas gammelmorfar för en fikadejt! Han var sjuk när både han och jag fyllde år så det var lite födelsedagsfika för oss? Jag tog en cupcake och en latte på Espresso House och dom varsin macka. Tjejerna fick banan och satt så nöjt och kollade på allt runt om!

Vi gick runt ett tag efter fikat och tjejerna fick en bok med Babblarna. Vi stod inne på Akademibokhandeln och så visade jag boken för tjejerna som blev överlyckliga! Så fort jag stängde den och skulle ställa tillbaka den började båda gallskrika? Gammelmorfar köpte boken och tjejerna var nöjda?

Efter Erikslund har vi bara lekt och busat hemma! Mamma kom efter jobbet och gosade med flickorna medans jag fixade mat och när alla hade ätit åkte jag och syrran till stallet en snabbis och sen lämnade jag henne hemma.

Flickorna somnade senare än vanligt eftersom dom somnade vid 17, så dom somnade för natten 20 istället för 18.30 så jag håller tummarna på en bra natt till skillnad från igår! Just nu gosar jag med valpis i soffan men ska strax krypa ner i sängen och kolla på film! Hoppas ni har haft en bra fredag och att ni får en mysig kväll?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *