Blandat,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Träning,  Vardag

Vi bygger båt

 

Hej fina ni! Idag skulle vi behöva bygga en båt för att ta oss fram ute.. Regnet har öst ner hela dagen och förmiddagen spenderades på tjejernas rum med massa lek och bus. Efter lunch bestämde vi oss dock för att ta en promenad så det gjorde vi. Vi klädde på oss varma kläder och så bäddade jag ner tjejerna i vagnen och så gick vi på en långpromenad med Charlie!

Vi traskade förbi mammas jobb en snabbis när hon hade rast men det var enda gången vi stannade. Flickorna somnade gott efter ett tag och sov tills vi kom hem! Vi var dyngblöta och det var så skönt att komma in i värmen! Flickorna lekte medans jag stekte lite bananpannkakor och sen åt vi tillsammans i soffan! Så mysigt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *