Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Första nationaldagen

 

Hej fina ni! Hoppas ni haft en såå fin dag och att ni firat nationaldagen ordentligt!??

Förmiddagen var kaos med barn som ställer sig mot allt och när det går så fort som det gör så är det ibland svårt att hänga med, så Fia ramlade och fick blåmärke idag.. Mitt lilla hjärta❤ Det gick bra och hon är som vanligt utöver bulan❤

Efter lunch åkte vi, hela familjen och mötte upp moster med sambo på Djäkneberget för att fira dagen. Jag tog flickorna i sjalen och så traskade vi uppåt. Alla blickar och kommentarer går inte att räkna? Folk blir som förtrollade när man kommer med tjejerna och speciellt i sjalen! Helt galet vilken uppståndelse!

Hur som helst var det smockfullt men vi lyckades komma ta oss fram och hittade till och med moster i massan! Vi satt och hade trevligt på varsin filt, kollade på alla människor och lyssnade på musiken som spelades. Det var strålande väder så vi satt i skuggan där det var så skönt! Vi hade med oss sallad, dricka och fika som vi satt och mumsade på. Flickorna åt lite sallad dom med som dom satt och plockade så fint med.

Vi åkte hem lagom tills det var dags för kvällsmat och efter blev det bara massa lek! Mamma och syrran kikade förbi en stund igen för bebisgos och för att hjälpa lite hemma då jag haft sån extrem spänningshuvudvärk hela dagen efter förmiddagen. Det var guld värt!?

Just nu slappar jag i soffan och ikväll blir det sängen tidigt!?

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *