Blandat,  Familjen,  S&S,  Vardag

Gårdagens händelser

 

Godmorgon fina ni! Börjar bli standard att somna innan jag hunnit posta sista inlägget så här kommer gårdagens uppdatering?

Igår vid 13 fick vi besök av en vän från gymnasiet, och en av få vänner som kom på besök när jag var inlagd under graviditeten! Evelina kom hit och bebisgosade och tog en fika! Hon hade med sig både choklad och blommor! Så snällt och jag blev så glad?

Tjejerna var så övertrötta och somnade inte klockan 14 som vanligt utan klockan 15 efter världens fight.. Dom vägrade sova innan det trots att dom var så trötta att dom knappt orkade hålla ögonen öppna.. Men till slut somnade dom iallafall??

På kvällen hängde jag tvätt och diskade och sen slöade jag i soffan. Jag var så galet trött igår! Somnade vid 23 och vaknade strax innan 7 idag av att mamma kom!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *